<-------------- termosnímek

Mikro fotovoltaickou elektrárnu "do zásuvky" od společnosti JOYCE

14.06.2016 06:42

Jedná se o GridFree neboli mikro fotovoltaickou elektrárnu "do zásuvky", dodávanou jako samoinstalační balení. Spojení kvalitního solárního panelu značky IBC Solar a mikroměniče Involar je velmi efektivní a jednoduchý způsob, jak vyrábět vlastní elektrickou energii.

Není potřeba řešit složité připojení do elektrické sítě ani řešit legislativu či povolení. Je to prostě skvělý způsob, jak okamžitě snížit náklady za elektřinu.

Jeden fotovoltaický panel je optimální pro objekty s nižší stálou spotřebou. Pro vyšší výkon je možné spojit 2 fotovoltaické panely do série.

Jak to funguje?

Mikroměnič je v podstatě vaše mini elektrárna. Okamžitě převádí získaný výkon z panelu na síťové napětí, které je připraveno k okamžitému zužitkování ve spotřebičích. Pro připojení mikroměniče k panelu stačí vzájemně propojit dva konektory. Nic složitého.

Jakmile propojíte sadu, můžete ji zapojit přímo do běžné elektrické zásuvky.

Energie vyráběná mikroměničem bude vždy spotřebovávána přednostně, místo placené elektřiny od Vašeho dodavatele. Systém navrhujeme tak, aby spotřebiče měly vždy vyšší odběr než je maximální výkon mikroelektrárny.

Aby se zabránilo nežádoucím přetokům energie do distribuční sítě, na přání dodáváme také proudové relé.

zdroj: Joyce Energie

Zpět

Vyhledávání

© 2008 - 2020 Všechna práva vyhrazena. Aktualizace: 21. 12. 2019. Obrázky mají pouze informativní charakter.